Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Veselka za pořádný balík! Kolik Sagan zaplatil za velkolepou svatbu?

Autor: bko

Do svého velkého dne neváhal investovat velké peníze. Slovenský sportovní miláček Peter Sagan (25) se ve středu oženil s přítelkyní Katarínou Smolkovou (28) a svatba to byla velkolepá… I když sám cyklistický mistr světa přijel v trabantu, všechno ostatní bylo luxusní a za veselku zaplatit desetitisíce eur.

Let vrtulníkem, speciální focení pod Oravským hradem, na míru ušité luxusní (a hodně originální) šaty a jako „bonbónek“ pronájem celého nejluxusnějšího hotelu ve Vysokých Tatrách. Tady se rozhodně nebavíme o nějakých drobných…

Cyklista Peter Sagan si vzal finalistku slovenské Miss Katarínu Šmolkovou.
Cyklista Peter Sagan si vzal finalistku slovenské Miss Katarínu Šmolkovou.

Sagan svěřil podle Nového Času organizaci svatebního dne do rukou profesionální agentury, která rozhodně nepatří mezi nejlevnější – ta o ceně logicky odmítla mluvit. Ale podle oslovených odborníků celá velkolepě pojatá akce celkem musela přijít na více než 70 tisíc eur (asi 1,9 milionů korun).

Jeden z možných účtů vystavili dokonce celkem na 87 tisíc eur (2,4 milionů korun). Jen pronájem hotelu mohl totiž novomanžele přijít minimálně na 25 tisíc eur, speciální catering na 20 a třeba cesta vrtulníkem pak na tisíc eur.