Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Neomalený sporťák Michal Hrdlička: Vyhozen z oslavy tenistek!

Autor: Tomáš Pokorný

Po rozchodu s Lucií Borhyovou se chová jako utržený ze řetězu. Naposledy to sporťák Michal Hrdlička (26) dokázal poté, co jako nezvaný host narušil večírek českých tenistek po triumfu ve finále Fed Cupu.

Kvitová , Šafářová a spol. to dělají roky stejně. Když vyhrají Fed Cup, zajdou nejprve na slavnostní večeři a pak zapíjejí vítězství v pražském baru Tretter’s. Nejinak tomu bylo i letos. Ostřílený obrážeč nočních podniků Hrdlička šel proto v neděli večer najisto.

Zkušeně se vmísil mezi juchající tenistky a pořídil pár selfíček s Kvitovou a Plíškovou . Jenže pak se podle informací Blesku začal chovat nevhodně, hráčky obtěžoval, až byl z baru regulérně vyhozen!

Jen pro zvané „Oslava českého fedcupového týmu byla jako vždy pouze pro hráčky, organizátory, členy mezinárodní federace a nejbližší hosty tenistek a realizačního týmu.

Pokud vím, pan redaktor Hrdlička na tomto seznamu nebyl,“ řekl Blesku diplomaticky mluvčí fedcupového týmu Karel Tejkal. Moderátor sportovních zpráv na Nově své extempore ještě umocnil druhý den, když na Facebooku zveřejnil zmiňovaná selfíčka s hráčkami.

Nerespektoval tak nepsanou úmluvu, že fotky ze soukromé párty tenistek jsou na sociálních sítích tabu! Blesk včera požádal Hrdličku o vyjádření, do uzávěrky se ale neozval.

Český fedcupový tým s vítěznou trofejí během focení na Pražském hradě
Český fedcupový tým s vítěznou trofejí během focení na Pražském hradě