Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nová zjištění o nehodě fotbalisty Limberského: Jak to bylo s jeho útěkem?

Autor: top

Roztřískané bentley je v servisu, brzy bude zase jako nové. Opravu už prý David Limberský (32) zaplatil. Konečný účet? O milion vyšší, než zněl prvotní odhad. Co nového Blesk o bouračce ještě zjistil?

Obránce Plzně a českého nároďáku zrušil v opilosti svůj luxusní vůz v polovině září na pražském Smíchově. „Udělal jsem největší chybu svého života a dost jsem za ní zaplatil. Věřím, že jsem se poučil,“ říká s odstupem dvou měsíců Limberský , který v Plzni přišel o kapitánskou pásku a zaplatil vysokou pokutu.

Víc se k nehodě i vzhledem ke stále probíhajícímu vyšetřování vyjadřovat nemůže. Podle informací Blesku však z havárie existuje videozáznam. Z něho je prý patrné, že Limberského útěk z místa nehody, který proklamovali policisté, byl dlouhý přesně osm kroků.

Pak se údajně nyní již bývalý kapitán Viktorky sám dobrovolně zastavil a hlídka ho následně spoutala. Spoluhráčům poté tvrdil, že policistům rozhodně nevyhrožoval, jak stojí ve zprávě ze zadržení. Prý si pouze stěžoval na příliš utažená pouta, a když mu je policisté odmítli povolit, poslal je kamsi...

Příbram – Plzeň: Gól Limberského na 0:1. Slavil kontroverzně jako řidič!
Video se připravuje ...

Odhad škody na vozidle byl prvotně vyčíslen na půl milionu korun. Dle zjištění Blesku se ale oprava nakonec vyšplhá na téměř 1,5 milionu. A fotbalista ji už zaplatil (pojišťovna mu vzhledem k přítomnosti alkoholu v krvi nedá ani korunu).

Takže nebude trvat dlouho a Limberský se zase začne vozit v nablýskaném černém krasavci. Zatím však pouze jako pasažér. Přišel totiž o řidičák a ještě rok, možná dva bude bez něj. „Zatím má osobního profesionálního řidiče, který ho vozí na tréninky atd.“ řekl zdroj Blesku.

Nabourané luxusní vozidlo Bentley, které v opilosti řídil plzeňský obránce David Limberský
Nabourané luxusní vozidlo Bentley, které v opilosti řídil plzeňský obránce David Limberský