Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Seznamte se s dcerou plzeňského kouče Krejčího: Hmm, sexy prdelka!

Autor: nem

Svět fotbalového odborníka Karla Krejčího (46) je zrovna teď růžový. S Plzní poprvé vede ligu, coby Vrbův asistent postoupil s nároďákem na EURO a doma má poklad. Sexy poklad!

Dcera Dominika, která nedávno oslavila dvacetiny, totiž ráda ukazuje svoji setinku. A nejen ji. Ostatně, pánové, je to kus!

Wilde a erotika

A otce přímo zbožňuje. „Nejlepší táta na světě,“ píše Dominika láskyplně na sociální síti k fotce, na níž tátovi vlepila pusu. Čupr děvče. Celá mamka Dagmar. A taky trochu filozofka.

Léto, léto mý...
Léto, léto mý...

Na jejím profilu najdete citát Oscara Wilda: „Slyšel jsem o vás tolik pomluv, že nemohu pochybovat, že jste skvělý člověk,“ eroticky zabarvenou hlášku: „Karma je jako 69. Dostaneš to, co dáváš,“ a také výrok: „Myslíš si o mně, že jsem čubka? Tak nezáviď a buď taky!“ No prostě sexy rošťanda.

Ať žije rodina

„Manželka ani děti to se mnou nemají lehké. Nebýt jejich pochopení, nemohl bych fotbalu věnovat tolik času,“ vyznal se před časem Karel Krejčí, který má ještě syna Karla.

„Snažím se svůj volný čas věnovat rodině a takové chvíle jsou pro mě vždy velmi příjemné. Pokud tedy opravdu má někdo velkou zásluhu na mojí práci, pak je to bezesporu moje rodina,“ dodal kouč.

Čili za tajemstvím jeho úspěšné kariéry je i fanynka Dominika.