Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rozvedená tenistka Iveta Benešová má novou lásku: Miluje trojku!

Autor: top

Smutek z bolestivého rozvodu je fuč! Bývalá tenistka Iveta Benešová (32) má po svém boku nový objev! Ten fešák se jmenuje Michael Marek (24) a loni s trojkou na hrudi bojoval ve finále soutěže Muž roku.

Iveta letos zásadně překopala svůj život. V létě se po třech letech rozvedla s rakouským tenistou Jürgenem Melzerem. Zjistila, že ji podvedl a následoval zasloužený trest! Také se vrhla na trenérskou dráhu – pomáhá s kariérou talentované Tereze Martincové (21).

A jak Blesk zjistil, na finále soutěž Miss Junior, kde Benešová zasedla v porotě spolu s Nicole Vaidišovou, posledních pár týdnů randí s Michaelem. S Ivetou mají mnoho společného. On se živí jako model a produkční v reklamce, ona už přes rok rozjíždí svůj web o módě. A jak napovídá vzezření, má tenhle 184 centimetrů vysoký svalovec z Prahy kladný vztah ke sportu – kromě cvičení v posilovně rád hraje fotbal, hokej a světe div se, taky tenis.

Co na sebe v minulosti ještě prozradil? Tak například že miluje sushi (Iveta taky), tepláky (Ivetin častý oblek) a jídlo od babičky (to se Iveta rychle naučí). A jaké má rád ženy? „Líbí se mi ženy, které si dokážou udělat srandu i samy ze sebe, vědí, co od života chtějí a jsou přirozeně inteligentí.“ Iveta tohle všechno má. Tak ji koukej nezklamat, její křehké srdce už jednu těžkou ránu schytalo...

Ivetě to sluší všude. Na kurtu i ve společnosti.
Ivetě to sluší všude. Na kurtu i ve společnosti.