Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

České tenistky odhodily rakety: Když sexy těla ozdobí jen plavky

Autor: ps

Náročná sezona skončila, už si mohou vychutnávat chvíle, kterých se po nekonečné dřině nemohly dočkat. Vysportovaná sexy tělíčka obléct do plavek, trochu poškádlit oko fanoušků a šup na pláž! České tenistky vzaly dovolené útokem.

Kam jinam než za teplem směřovaly cesty Petry Kvitové či sester Plíškových. Tenistkám se zalíbil exotický luxus v Dubaji, kde je nikdo neruší. Mají klid na relax, síly nabírají ležením na pláži, samozřejmě dosyta plní chuťové buňky. A proč ne! Mají za sebou povedené sezony, sladká odměna je zasloužená.

Kvitová se do arabského ráje vydala s rodiči. „V Dubaji jsou poprvé, tak snad se jim bude dovolená líbit,“ přála si česká jednička, která ale po svém boku nemůže mít miláčka hokejistu Radka Meidla. Ten má totiž své povinnosti na ledě.

Karolína a Kristýna Plíškovy tradičně naplánovaly společnou dovolenou. Možná se někde potkaly s Kvitovou, ale na pláži si užívaly samy. Nafotily spousty rozkošných odhalených snímků, u nichž se tají dech. Ty holky to mají v sobě! »Provokativní« fotky vystavily na sociální sítě a fanouškům dají jistě zabrat!

Jak na tom je Karolína s chlapama, když musí objímat slunečník?
Jak na tom je Karolína s chlapama, když musí objímat slunečník?