Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

To jsou TENISÁKY! Plíšková se Strýcovou dráždily na Slavících

Autor: med

Ještě před několika dny pomohly přemoct ruské tenisky ve finálové fedcupového bitvě, v sobotu si však české tenistky Barbora Strýcová a Karolína Plíšková vyrazily na slavnostní vyhlášení českých slavíků. Zatímco Barbora se před objektivy fotografů šklebila, mladší Karolína předvedla svůdný dekolt.

Před dvěma týdny obě bojovaly jako lvice na kurtu v pražské O2 areně. Ve vypjatém souboji s ruským týmem rozhodly společně čtyřhru a Česká republika tak obhájila loňský triumf.

Poté začala pro české tenistky dovolená. Plíšková zamířila k moři se svojí sestřou Kristýnou a zahrnovaly svůj instagram fotografiemi, jak spolu dovádí na pláži.

České tenistky dráždily na Slavících
České tenistky dráždily na Slavících

Dovolená už však skončila. A tak si mohla Karolína v sobotu vyjít na prestižní udílení cen českého Slavíka. Společnici jí dělala parťačka ze čtyřhry Barbora Strýcová.

Zatímco mladší Karolína vsadila na odvážné šaty s provokujícím výstřihem, který nedal nikomu ve Státní opeře spát, Barbora oblékla usedlejší zelené šaty. A místo bujného poprsí  po vzoru Plíškové vystrkovala svůj šklebící se úsměv.