Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nechutný fotbalista! Asistentku sudího chtěl zmlátit penisem

Autor: stk

Událost, které lze jen těžko uvěřit. V nižší španělské soutěži obtěžoval fanoušek asistentku rozhodčího se svým přirozením v ruce. Pikantní na tom je, že z příznivce se nakonec vyklubal fotbalista z vyšší ligy! Za nemorální chování byl potrestán ročním zákazem hraní a peněžní pokutou.

Jen těžko pochopitelný incident se odehrál před několika týdny během utkání celků CD Abes a Gabia CF v andaluské první divizi. Jednoho z příznivců natolik rozčílil verdikt asistentky rozhodčího, že se rozhodl zakročit. V 80. minutě duelu vběhl na trávník s penisem v ruce a snažil se jím překvapenou sudí udeřit.

Kuriózní situaci ale o pár dní později vyšperkovala další fakta. Z šíleného fanouška se totiž vyklubal fotbalista klubu Celtic de Pulianas, který působí ve vyšší divizi. Za nedůstojné chování byl nyní náležitě potrestán. Španělský list Marca uvedl, že si od fotbalu bude muset na rok odpočinout a kromě toho zaplatí pokutu téměř 13 tisíc korun.

„Muž vnikl na hřiště a snažil se penisem udeřit pomezní rozhodčí. Měl na sobě klubové tepláky a poznal jsem ho z doby, kdy jsem pískal soutěž, ve které působí,“ napsal do zprávy o utkání Jesús Lorenzo Rodrígue, hlavní arbitr duelu.