Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Rivalka Kvitové poutá pozornost: Bikiny Bouchard dráždí Hollywood!

Autor: ps

Tenis jí v poslední době radost nedělá, tak se s kamarádkou převlékla do sexy plavek a vystavila dokonalé tělo sluníčku! Eugenie Bouchard (21) dráždila štíhlými křivkami nejen muže v exotických destinacích, čelist vypadla také hollywoodské hvězdě!

Co se tenisu týká, od finále Wimbledonu 2014, kdy Bouchard padla s Petrou Kvitovou, díru do světa neudělala. Naopak! Přišel pokles formy, karambol ve sprše letošního US Open (pád jí způsobil otřes mozku) a z 5. místa ve světovém žebříčku klesla až na 49. pozici.

Pohledná rodačka z Montrealu už ale sbírá síly na návrat. Během zimy odjela daleko z chladné Kanady a její destinací se stala exotika. Žádná posilovna, cvičení, tréninky. Zvolila strategii, která by mohla platit spíše ve smíšené čtyřhře – tedy na mužskou část.

Nosit "roztrhané" plavky se Bouchard asi líbí. Každopádně jí sluší.
Nosit "roztrhané" plavky se Bouchard asi líbí. Každopádně jí sluší.

Dokonalé tělo nezhyzdila péřovkou, ale navlékla ho do plavek zahalující »jen« nejnutnější partie. Několikrát se pochlubila na sociální síti, kam později připsala vzkaz: „Omlouvám se, že jsem dala dvě fotky v bikinách za sebou,“ dráždila pánské sexuální apetity.

Na jedné z dovolených se potkala také s hercem a bývalým wrestlerem Dwaynem Johnsonem. Ten si mohl na mladé tenistce oči vykoukat! Vyrazili spolu do společnosti, což vzbudilo pozdvižení, podle zahraničních informací ale nic víc.

Otázkou tak zůstává, jak se Eugenii povede po návratu. Vyšvihne se opět do TOP 5?