Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Z ostudy na Bohemce přímo do hospody: Takhle Jablonec slavil prohru!

Autor: zal

Jen co naskočil na Peltův jablonecký koráb, už tam prý Ivan Horník (64) lítá jako na řetízkáči. No není divu! Stačí se podívat na »smuteční« hostinu zoufalých Galacticos, která proběhla hned po porážce na Bohemce (1:2).

„Ten tým si prostě nesedl jako celek,“ pravil kouč Šilhavý. Možná i proto je nyní už trenérem bývalým, neboť jablonečtí plejeři si evidentně sednout umí.

V sobotu po další sezonní blamáži si dřepli do jedné z pražských náleven. Proč nezužitkovat zájezd do stověžaté matičky k něčemu pořádnému, no ne?

Takhle fotbalisté Jablonce slavili po prohře na Bohemce
Video se připravuje ...

Že po podzimu, během kterého přivedli Jablonec zpět k nálepce provinční klub, příliš netruchlí, dokázali už tím, že svou »dokopnou« živě sdíleli na internetu. „Vás nese*e, že jste prohráli?“ podivoval se jeden z fandů, který si veselé halekání pustil.

Na to samé se asi bude ptát i Ivan Horník, kterého šéf Pelta povolal z bafuňářského záhrobí, aby mu hvězdy prosel a srovnal. „Člověk si nemůže ani spočnout,“ pravil na záznamu s umakartovým čelem spící Lukáš Masopust, jako by předjímal, že teď to bude v Jablonci pěkný fičák.

Martin Pospíšil cvičil vítězné chorály.
Martin Pospíšil cvičil vítězné chorály.