Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Senzační tenisová smeč: Petra Kvitová se bude vdávat!

Autor: ps

Poprvé to prasklo to loni v říjnu, kdy tenistka Petra Kvitová (25) začala randit s hokejistou Radkem Meidlem (27). Uběhlo něco málo přes rok a jejich vztah se nečekaně posouvá ještě dál. Petra dostala snubní prstýnek!

Začalo to nevinnou fotkou, kdy Kvitová umístila na sociální síť snímek z hokejového zápasu Prostějova. O rok a měsíc později se Magazínu Dnes svěřila, že dostala nabídku k sňatku a řekla ANO! Zprávu navíc následně potvrdila na svém twitterovém účtu.

„Věděla jsem, že se něco chystá. Radkovi překvapení moc nejdou. Vždycky je z něčeho tak nadšený, že to na něm hned poznám. Odpověď byla samozřejmě kladná. Ano!“ svěřila se česká tenisová jednička.

Ptáte se, jestli šlo o romantiku? Vůbec ne! Radek přijel vyřízený ze zápasu, ale nedalo mu to, navlékl na sebe sako a zeptal se na zásadní otázku, která mu v budoucnu změní život. Ale kdy to bude?

„Příští rok ne. Nemusíme mít svatbu do roka a do dne,“ mávla rukou čtyřnásobná vítězka Fed Cupu, která podle informací z tenisového prostředí začala s Meidlem randit už na Wimbledonu 2014.

Předchozí vztahy očividně hodila za hlavu, tenisový mix s Pavláskem a Štěpánkem skončil kanárem. První kluk jí vydržel čtyři roky, překvapivý románek s Radkem Štepánkem skončil po roce. „Petře prospělo, že se klasicky zamilovala. Vždycky měla tenistu, byla s ním příliš. Poprvé na ní vidím, že toho kluka miluje,“ vyjádřil se k soukromému životu Kvitové šéf prostějovského tenisu Miroslav Černošek.

Zamilovaný pár už mluví o rodině i hnízdečku, kde bude žít. Jak dlouho ještě uvidíme Petru na okruhu?

Rozesmátá Petra Kvitová s přítelem Radkem Meidlem na vyhlášení ankety Zlatý kanár, kterou podruhé v kariéře vyhrála
Rozesmátá Petra Kvitová s přítelem Radkem Meidlem na vyhlášení ankety Zlatý kanár, kterou podruhé v kariéře vyhrála