Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Parťáci proti své vůli. Kyrgios si musel podat ruku s Wawrinkou. A takhle to dopadlo...

Autor: pan

Možná si na ten moment pamatujete. Nick Kyrgios se v letošním roce na  tenisovém turnaji v Montrealu potkal ve třetím kole s Stanislasem Wawrinkou a přímo během utkání svého soupeře šokoval neuvěřitelnou hláškou."Sorry, Stane, ale kámoš ti spal s přítelkyní," překvapil Australan svého soka. Od té doby spolu nepromluvili.

Osud tomu však chtěl, že oba borci se spolu potkali jako spoluhráči během exhibiční ligy IPTL, a to navzdory Kyrgiosovu přání, aby s Wawrinkou nebyl v jednom týmu.

Wawrinka byl do týmu "Slammers", který celý podnik nakonec vyhrál, zařazen jako náhradník a stal se tak nechtěným spoluhráčem Kygrigose.

"Jak jsme spolu vycházeli? Vlastně jsme o tom incidentu vůbec nemluvili. Máme jeden cíl a to je společně vyhrát. Stan je fajn kluk a já mu fandím a pomůžu mu, jak to jen půjde," snažil se mírnit napětí horkokrevný Australan.  

Že by se však z obou rivalů stali přátelé, to ani náhodou. Symbolicky podanou ruku totiž Stan přijal způsobem, který má do upřímnosti zatraceně daleko.

Světová čtyřka si po vítězné utkání srdečně plácá s ostatními členy týmu, když však dojde ke Kyrgiosovi, nastává trapná chvilka. Australan nastavuje Wawrinkovi ruku, na alespoň jakousi odpověď čeká pořádně dlouho. Dočkal se, ale...

VIDEO: Takhle dopadlo setkání Kyrgiose s Wawrinkou...