Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

To jsou ony! České bohyně v čele se Soukalovou zářily na Sportovci roku

Autor: pan

Královna českého sportu pro rok 2015? Podruhé si tuto výsostnou pozici pro sebe vyhradila atletka a mistryně světa z Moskvy na trati 400 metrů Zuzana Hejnová. Na pondělním večeru v hotelu Hilton však zazářilo hvězd mnohem více.

Jak už to na slavnostních událostí podobného typu bývá, středem zájmu se kromě samotných sportovců staly především róby, ve kterých se dámy prezentovaly. S velkým zájmem se tak například očekávalo, s čím se vytasí fedcupová hrdinka - tenistka Karolína Plíšková.

Lucii Šafářové to na slavnostním večeru moc slušelo.Foto Martin Sekanina (Blesk)

Jedenáctá hráčka světa naposledy zaujala během slavnostního vyhlašování českých slavíků, kdy všechny přítomné šokovala velmi odvážným úborem, který odhaloval její dekolt možná více, než sama zamýšlela.

Rodačka z Loun tentokrát neriskovala, na slavnostní večer dorazila v decentních bílých šatech upnutých až ke krku.

Těžkou soupeřku však měla ve své parťačce z týmu Lucii Šafářové. Finalistka letošního Roland Garros okouzlila vínovými šaty, které dokonale ladily s její postavou. Není divu, že se brněnská rodačka stala okamžitě středem pozornosti.

Zleva Lucie Šafářová, Gabriela Soukalová a Zuzana Hejnová.
Zleva Lucie Šafářová, Gabriela Soukalová a Zuzana Hejnová.

To však zdaleka nebylo vše. Hlavní hrdinka celého večera Zuzana Hejnová vsadila podobně jako mladší ze sester Plíškových na bílou a chybu určitě neudělala.

Velkou pozornost vzbudila i přítelkyně fotbalového reprezentanta a opory Mladé Boleslavi Jiřího Skaláka. Dlouhonohá kráska zaujala přítomné muže dráždivými sexy šaty.

Zapomenout nesmíme také na biatlonistku Gabrielu Soukalovou, která dorazila v průsvitných šatech s výrazným dekoltem a potvrdila, že doopravdy patří mezi bohyně českého sportu.

Na další fotografie z pondělního vyhlášení Sportovce roku se podívejte v naší galerii.