Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Táta na plný úvazek. Federerova dvojčátka vozila mladší bratříčky

Autor: pan, pan

FOTOGALERIE | Rodina je u něj na prvním místě. S tím se legendární Roger Federer nikdy netajil. Potvrdil to i na probíhajícím turnaji v Brisbane. Ještě před svým úvodním zápasem sezony vyrazil na procházku. A jako správný táta s sebou vzal všechny své potomky. Na procházce chyběla jen manželka Mirka.

A bylo znát, že tenisový šampion to se svými dětmi umí. Již šestileté slečny Charlene a Myla se o své dva bratříčky, kteří oslaví v květnu teprve druhé narozeniny, staraly opravdu vzorně. Na procházce se s tátou a rodinnou chůvou poctivě střídaly v tlačení kočárku.

Sedmnáctinásobný grandslamový šampion si čas se svoji rodinou viditelně užíval. Pobyt v horkém australském podnebí se malým synkům snažil zpříjemnit pravidelným pitným režimem, a když už byl pro rok a půl starého Lenyho pobyt v kočárku příliš dlouhý, neváhal ho vzít do náruče.

A ani tady nedělal rozdíly. Po chvilce vystřídal v náručí wimbledonského šampiona jeho bratříček Leo. „Rodina je pro mě vším, vždycky byla a bude na prvním místě. Bez ní bych nikdy nebyl tak dobrým tenistou,“ řekl před časem Federer a teď svá slova jen potvrdil.   

K dokonalému štěstí tak chyběla již jen Rogerova manželka a máma čtyř dětí Mirka.

K dokonalosti chyběla jen manželka Mirka
K dokonalosti chyběla jen manželka Mirka