Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nekončící trable bratra zesnulé legendy Pavla Srnička (†47): Exekuce na dům!

Autor: nem

Prožívá čas, který by nejraději přeskočil, či zmačkal a zahodil. Trable Milana (42), bratra zesnulé fotbalové legendy Pavla Srnička (†47) neberou konce.

Přesně před týdnem pochoval milovaného bráchu, a teď čelí exekuci na svůj dům v Bohumíně. Jak už to bývá, běží o spor s bývalým kamarádem.

Vyřeší to?

Spoluvlastnili firmu, rozhádali se, Milan se osamostatnil a nyní po něm jistá stavební společnost vymáhá částku 45 982 korun plus úroky. Ano, ta suma je prkotina, jenže dovedla až k elektronické dražbě Milanova stavení s parcelou.

Její konání bylo stanoveno na 27. ledna. „Vím o tom i o termínu. Jde o staré handrkování za pár korun. Dali mi ultimátum. Řeší to můj právník a bude to vyřešeno,“ řekl včera Blesku Milan Srniček.

Mše v Anglii

Naši otázku na svízel s majetkem dostal těsně před odletem do Anglie. Odcestoval navštívit Pavlovy přátele, kteří mu přiletěli kondolovat k bolestnému úmrtí. „Budeme spolu v Newcastlu mezi skvělými fanoušky, kteří na Pavla nezapomněli, při úterním zápase s Manchesterem United. Ve středu se tam pak koná zádušní mše za bratra,“ pověděl Milan Srniček.

Tohle je dům, který jde do elektronické dražby.
Tohle je dům, který jde do elektronické dražby.