Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Královna Zlatého míče! Messiho Antonella uchvátila křivkami i slzami

Autor: bko

Lionel Messi se po tříleté pauze stal opět držitelem Zlatého míče. Argentinský fotbalový kouzelník však bodoval na vyhlášení přestižní ankety v Curychu také z jiného důvodu. Jeho partnerka Antonella Roccuzzo zažila zatím svoje nejhvězdnější chvíle – matka dvou Messiho synů tříletého Thiaga a loni narozeného Matea se stala centrem pozornosti nejen kvůli své skvostné postavě ve stříbrných šatech.

Má úspěšného muže a stále ji to dojímá. Když z pódia zazněla informace, že Messimu patří Zlatý míč, objevila se na její tváři slzy dojetí. Velkou pozornost zaznamenal také na sociálních sítích také snímek, na kterém si s ní před Messiho zraky podává ruku Cristiano Ronaldo , hlavní fotbalový rival jejího partnera a na jeho tváři září nadšený úsměv

Ronaldo skutečně mohl Messimu elegantní doprovod jen závidět. A to nejen kvůli tomu, že na slavnostní ceremoniál vyrazil stejně jako další nominovaný hráč Neymar tentokrát bez doprovodu.

Antonella Roccuzzo dlouho zůstávala skrytá před objektivy fotografů jako tajemná dívka z Messiho rodného města Rosario, kde svého osudového muže znala už od útlého dětství. Messi na rozdíl od Ronalda si svoje soukromí až úzkostlivě chránil. Fanoušci si užívají, že se začíná v tomhle ohledu měnit.

Messiho partnerce Antonelle Roccuzzo to na vyhlášení Zlatého míče seklo
Messiho partnerce Antonelle Roccuzzo to na vyhlášení Zlatého míče seklo