Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Skandál před olympiádou v Riu: Propaguje ji zabiják Pistorius!

Autor: ps

Tohle nebyl ten správný marketingový tah! Pořadatelé paralympijských her v brazilském Riu de Janeiru zvolili jako tvář zabijáka své přítelkyně Oscara Pistoroise (29). Veřejnost tenhle přešlap značně pohoršil.

Tváří Paralympic Games Rio 2016 (proběhnou 7. – 18. září) se stal handicapovaný jihoafrický atlet Oscar Pistorius (29). Ano, to je ten lotr, který na svatého Valentýna 2013 zabil svoji přítelkyni – modelku Reevu Steenkamp (†29).

Trapný slogan

Je neskutečně skandální a trapné, že propagační nahrávka s Pistoriusem byla na dvacet minut ke zhlédnutí na oficiálním twitteru Rio 2016. A je do nebe, kam zabiják Oscar poslal Reevu střelbou z pistole, volající, že video provázel slogan: „S láskou svého života!“ Vždyť na něm běží lump, jenž zastřelil krásnou ženu, která ho milovala!

A teď Krejčíř

Zkrátka a špatně, brazilští ignoranti udělali z bývalého basmana Pistoriuse, jenž po zaplacení směšné kauce 17 280 korun přebývá ve fešáckém domácím vězení, opět sportovní celebritu. Až jednou potká českého kriminálníka Radovana Krejčíře, s nímž hrál v jihoafrické vazbě fotbal, může se mu pochlubit, že je pořád slavný.

Takhle zvou pořadatelé na Paralympiádu v Riu 2016.
Takhle zvou pořadatelé na Paralympiádu v Riu 2016.