Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pelta vyrazil na Zemanův ples s Paskou, potkali i slávistu Tvrdíka

Autor: bko

Zajímavá "fotbalová trojice" se sešla na pátečním plese, který na Pražském hradě pořádal prezident Miloš Zeman. Na akci vyrazil vládce českého fotbalu Miroslav Pelta, jehož však oproti loňsku nedoprovázela manželka Simona, nýbrž trochu nečekaně hráčský agent Pavel Paska. A právě tahle dvojice se ve Španělském sále potkala i s Jaroslavem Tvrdíkem, toho času zástupcem čínských majitelů Slavie.

Čínský energetický kolos CEFC ovšem čile spolupracuje i s fotbalovým svazem a reprezentací, takže oba pánové měli k probrání zcela jistě dost aktuálních témat.

Zástupce čínských majitelů Slavie Jaroslav Tvrdík se dobře baví s šéfem českého fotbalu Miroslavem Peltou na prezidentském plese na Pražském hradě
Zástupce čínských majitelů Slavie Jaroslav Tvrdík se dobře baví s šéfem českého fotbalu Miroslavem Peltou na prezidentském plese na Pražském hradě

Fotbalový agent Pavel Paska mohl například s oběma pány diskutovat na téma Tomáš Rosický a jeho účast na červnovém EURO. Nejslavnější klient jeho hráčské stáje totiž v tomto týdnu po dlouhé pauze poprvé odehrál soutěžní zápas. Byť jen za juniorku Arsenalu.

Každopádně se pánové na prezidentském reprezentačním bále, kam stála jedna vstupenka osm tisíc, i bez tanečních kreací evidentně dobře bavili. Součástí plesu byla i bohatá tombola. Mezi cenami se ocitl i divočák z lánské obory nebo cesta na olympiádu do Rio de Janeira.

Pelta o vítězstvích a porážkách: Kdy je večeře a kdy hladovka?
Video se připravuje ...

The best of LIGA NARUBY: Ivánek, naháči a vnitroklubová agrese
Video se připravuje ...