Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hrdlička sbalil tenisovou krásku Plíškovou: Ale jak je to s jejich »vztahem« doopravdy?

Autor: ps

Už dlouho se šuškalo, že sbalil nejkrásnější českou tenistku. »Sporťák« Novy Michal Hrdlička (26) s Karolínou Plíškovou (23) dokázali své několikatýdenní tajemství tutlat. Nakonec to prasklo, ale mělo co? Kde se do sebe vlastně zakoukali?

To byla bomba! Sporťák Hrdlička si nabrnkl půvabnou tenistku s ještě půvabnějšími »tenisáky«, které si pamatujeme z předávání Slavíků, kde je vystavila v dokonalém výstřihu. V zákulisí se tahle nečekaná novinka valila jako lavina.

Na konci listopadu, při volbě nejlepších tuzemských zpěváků, už prý vnady Plíškové „patřily“ Hrdličkovi. Podle informací Blesku měla jiskra mezi ním a Karolínou přeskočit při listopadových oslavách vítězného Fed Cupu.

České tenistky dráždily na Slavících
České tenistky dráždily na Slavících

„Na slavnostní večírek Hrdlička dokonce zamířil společně s Karolínou, ale opil se tam do němoty, choval se jako zvíře, tak ho raději vyvedli,“ řekl Blesku zdroj z moderátorova okolí.

Unavená Plíšková odletěla ihned po Fed Cupu se sestrou na zaslouženou dovolenou do Dubaje, ale tmavovlasý nadsamec, který má dítě s moderátorkou Lucií Borhyovou , v teple chyběl. Vánoce oslavila také v rodinném kruhu a pak... I když se říkalo, že se měl Hrdlička za Karolínou vydat na grandslam do Austrálie, padlo to. Proč?

„Nemá to budoucnost. Asi těžko oba hoří nějakou šílenou láskou, když Hrdlička zrušil svou plánovanou cestu do Oceánie. Bůh ví, jak dlouho ještě nebo jestli vůbec je to mezi nimi aktuální,“ pověděl Blesku zdroj z okolí tenistky.

Nejspíš se dá celá tato záležitost brát jako takový (ne)povedený kraťas…