Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kvitová fandila na hokeji. Hlavně hraj dál tenis, prosí fanoušci

Autor: rjm

Na kurtu ji teď takhle zářit neuvidíte. Česká tenisová jednička Petra Kvitová se na začátku roku trápí, tedy alespoň, co se tenisu týče. V rozjezdu ji zastavily zdravotní trable, pak se po letech rozešla s trenérem Davidem Kotyzou. Bolavou duši si tak léčí na hokeji. Ne, že by to sama rozbalila s hokejkou a střílela góly, jen se proměnila ve fanynku Ocelářů z Třince. V hledišti slavila i výhru nad Karlovými Vary 2:0, fotkou z hlediště se pak pochlubila na sociálních sítích.

„Opět fanda na tribuně, výhra 2:0, gratulace!“ tenhle vzkaz zářil na sociálních sítích vedle fotky Petry Kvitové po pátečním extraligovém utkání, kdy hokejisté Třince porazili Karlovy Vary. České tenisové jedničce tam navíc září na tváři úsměv od ucha k uchu, což může být i směrem k návratu na kurty dobré znamení a radovat se tak mohou i tenisoví fanoušci.

Ti mimochodem v komentářích na sociálních sítích podporují Petru Kvitovou, aby na hokej sice chodila, ale hlavně dál pokračovala v tenisové kariéře. „Byla by to velká škoda... vzejít ze skromných podmínek až na vrchol a pak to zazdít,“ vyzval jeden z příznivců Kvitovou. Ta zatím neodtajnila jméno nového kouče, je ale jasné, že v kariéře na kurtech pokračovat bude a fandění na hokeji zůstane jen koníčkem.

Zklamaná Petra Kvitová mává fanouškům po své prohře s Darjou Gavrilovovou
Zklamaná Petra Kvitová mává fanouškům po své prohře s Darjou Gavrilovovou