Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Sexuální skandál fotbalisty Johnsona: Jak dlouho rozepínal kalhoty 15leté dívce

Autor: pta

Ještě na začátku měsíce dal za Sunderland gól Liverpoolu, nyní je anglický fotbalový reprezentant Adam Johnson opět v centru dění. Ovšem v jiných souvislostech, než by si představoval. U soudu se dnes přehrávala policejní výpověď dívky, se kterou měl mít Johnson sex ve chvíli, kdy jí bylo 15 let. V síni zazněl detailní popis, jak k zneužití mělo dojít.

Johnsonovi se hroutí život. Už přišel o lukrativní angažmá v klubu z Premier League, nyní je tu další rána. U soudu se probíraly intimnosti, kterých se měl dopustit s nezletilou dívkou. Bývalý hráč Manchesteru City a Watfordu část obvinění odmítá.

S dívkou se seznámil na Facebooku, když po něm chtěla, aby podepsal dva dresy. Schůzka loni v lednu proběhla a Johnson posílal své ctitelce zprávy dál. „Chtěl pusu jako poděkování,“ prozradila dívka, která vypovídala ve školní uniformě.

„Bylo to pro mě neskutečné. Potkali jsme se znovu, políbila jsem ho a stalo se toho víc,“ prohlásila. Došlo i na odhalení další detailů. „Rozepínal mi knoflík od kalhot a docela dlouho mu to trvalo,“ vypověděla dívka. „Snažil se mi dostat i do kalhotek.“ Následně došlo i k orálnímu sexu.

Podle jejího svědectví Johnson věděl o věku mladé fanynky, která pravidelně navštěvovala domácí zápasy Sunderlandu. Z celého počínání měla špatné svědomí. „Není to tak, že bych to nechtěla. Jen jsem věděla, že je to špatné,“ zaznělo ze záznamu v soudní síni.

Johnoson tentokrát poslouchal bez svojí přítelkyně, která ho na rozdíl od pátečního stání do soudní budovy v Bradfordu nedoprovodila.

Na začátku procesu doprovodila k soudu Adama Johnsona jeho přítelkyně
Na začátku procesu doprovodila k soudu Adama Johnsona jeho přítelkyně

VIDEO | Podívejte se na poslední zápas, ve kterém Johnson nastoupil za Sunderland. Dal gól při remíze s Liverpoolem 2:2

2586107:gallery:true:true