Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dohoda basketbalisty Kirilenka s manželkou: Propustka na sex!

Autor: as

Sice už nehraje basket, ale dohoda stále platí! Legendární ruský čahoun Andrej Kirilenko (35) se může jednou ročně »spustit«. Má k tomu svolení od manželky!

Doma v Rusku je bohem. Dobyl slávu v NBA, vrátil se do CSKA pro titul a od podzimu si stoupl do čela rozhádané Ruské basketbalové federace. Manželka Maria (42) mu porodila čtvrté dítě a navíc ví, že sexuální propustka od ní je nadále platná!

Před 10 lety šokovala Ameriku. „Muži jsou od přírody lovci, takže Andrej má jednou ročně povolený sex s jakoukoli ze svých ctitelek. A neberu to jako nevěru,“ prozradila bývalá zpěvačka pro ESPN Magazine.

Sex je jednou z mnoha vášní, které Kirilenkovi mají.
Sex je jednou z mnoha vášní, které Kirilenkovi mají.

„To je ta nejlepší manželka na světě!“ napsal o ní vzápětí deník Washington Post. Nabídka zaskočila i basketbalistu. „Řekla, ať se s nějakou holkou klidně vyspím. Je to dobrá manželka,“ smál se Kirilenko. Před pár dny reportéři pár přistihli na letišti v Los Angeles a otázka byla jasná: platí stále dohoda? „Jasně, záleží jen na něm, jestli svolení využije,“ odpověděla Máša, jež od manžela obdobnou propustku nemá. „Oficiálně ne, ale kdykoli ji mohu dostat...“