Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Biatlonistku Soukalovou budí erotické sny: Může za to přítel Koukal! Co probírají?

Autor: maš

Jak se asi vyspala? A zdálo se biatlonistce Gabriele Soukalové (26) před dnešním prvním ostrým individuálním závodem na mistrovství světa (začíná 14:30) v Norsku zase něco lechtivého?

„Mně se zdá hrozně moc erotických snů. Ale za to fakt nemůžu,“ svěřila se Soukalová pro MF Dnes. „Vím o tom, že je často mívá. Možná budou na vině ty naše večerní hovory,“ reaguje s úsměvem její přítel, badmintonový »majstr« Petr Koukal (29).

S Gábinou randí už přes rok a půl. Své milé zatím fandí jen na dálku z Česka. „Mám spoustu svých povinností s probíhající olympijskou kvalifikací i s nadačním projektem STK pro chlapy. Ale přemýšlím, že bych se do Norska vypravil alespoň na otočku,“ plánuje.

Hlídač koulí. Gabriela Soukalová s Petrem Koukalem propagují speciální mobilní aplikace pro prevenci rakoviny
Hlídač koulí. Gabriela Soukalová s Petrem Koukalem propagují speciální mobilní aplikace pro prevenci rakoviny

Večerní hovory v pelíšku tak nejsou na pořadu dne. „Voláme si hlavně před Gabči odjezdem na stadion a potom hned po závodě,“ přibližuje. A jak prožívá její bitvy o biatlonové vavříny? „Letos už je to s nervozitou lepší,“ přiznává, že si na roli diváka zvyká.

Stejně jako na Gábiny experimenty s vizáží. V Oslu se někdejší blondýnka zapomněla při barvení vlasů a místo zrzavých, které si nahodila loni, má nyní tmavě rudé. „Líbí se mi, změna je život,“ vzkazuje na sever Evropy Koukal.

Snad se mu bude dnes u televize líbit i výkon na trati...

Více o MS v biatlonu čtěte ZDE >>>