Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Co to provedl? Sagan šokoval šíleným účesem, manželka jen zírala

Autor: bko

Tak tohle byl pořádný šok! Slovenský cyklistický mistr světa a sportovec roku Peter Sagan (26) vyděsil fanynky i vlastní manželku Katku bláznivým účesem, nechal si totiž vyholit půlku své bujné kštice. Nakonec se ale mohli všichni uklidnit, Saganův nový sestřih byl dílem maskéra pro novou reklamu.

Nejlepší slovenský sportovec minulého roku se pohyboval v posledních dnech doma před jarními klasikami doma, kde si plnil i sponzorské povinnosti. Jednou z nich byla i reklama pro mobilního operátora. A ta se vážně povedla…

Tady mě máte! Peter Sagan se šokujícím účesem. Naštěstí (nebo bohužel?) to byla jen podařená filmová iluze.
Tady mě máte! Peter Sagan se šokujícím účesem. Naštěstí (nebo bohužel?) to byla jen podařená filmová iluze.

Téma kampaně je zkracování na polovinu, a tak Sagan čelil otázce, jestli by byl ochotný oholit si půlku hlavy, na které si nyní pěstuje pořádné „háro“. To ovšem cyklistická hvězda rezolutně odmítla, takže přišel na řadu filmový maskér Juraj Steiner.

Přípravou speciální paruky strávil asi týden, na Saganovu hlavu ji pak nanášel dvě hodiny. A zadařilo se – efekt je dokonalý. Nová cyklistova image dostala i jeho manželku. Ta totiž v momentě, kdy ve finální podobě spotu její láska vychází z kadeřnictví, vůbec nic netušila.

„Překvapení jeho polovičky v závěru je skutečné, není hrané. Petra s podivným novým střihem viděla v tom záběru opravdu poprvé,“ cituje pluska.sk mluvčího Martina Vidana.

Pozrite si exkluzívne náš nový spot, v ktorom nielen vlasy, ale aj čakanie na nový mobil skracujeme na polovicu. Pretože v najlepšej sieti #nicniejenemozne ;)

Zveřejnil(a) Telekom SK dne 4. březen 2016