Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Atlet Svoboda promluvil: Proč posílal svůj penis Karasově přítelkyni?!

Autor: bko

Jak se dostala fotka intimních partií překážkáře Petra Svobody – navíc vylepšená o vibrátor – k přítelkyni českého reprezentačního trenéra Josefa Karase? Sám mistr Evropy tvrdí, že šlo o nedorozumění. A naštvala ho Karasova reakce.

Svobodova verze je následující: sobotní večer trávil u kamaráda, kde zapíjeli nepovedenou sezonu. Kámoš koupil přítelkyni sexuální hračku k narozeninám a Svobodu nenapadlo nic lepšího, než vyfotit ji s vlastním penisem. Tuhle vydařenou kompozici pak chtěl poslat své vlastní přítelkyni, nicméně se spletl a fotku odeslal Monice Táborské, přítelkyni Josefa Karase.

„Bohužel jsem v lehké opilosti poslal fotku právě jí. V tu chvíli jsem vůbec netušil, že fotka byla odeslána někomu jinému. Monika to poté přeposlala Karasovi, a ten to zveřejnil na svém Facebooku,“ popisuje Svoboda pro lidovky.cz.

Karasův příspěvek na Facebooku.
Karasův příspěvek na Facebooku.

„Mohu jen litovat, že se se mnou nepokusili komunikovat, než to zveřejnili na facebook. Oběma jsem se omluvil za nedorozumění a celé situace lituji,“ tvrdí atletický šampion, kterého reakce namíchla reakce druhého nejkrásnějšího muže světa z roku 2010 Karase. „Byl jsem nas...ej. Všichni mě začali kritizovat, aniž by znali pravdu a věřili jen jedné straně,“ durdí se Svoboda.

Karas napsal, že Svoboda jeho přítelkyni obtěžoval smskami a snažil se ji nalákat k příteli do bytu. Více o Karasově reakci na Svobodův penis čtěte ZDE »