Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

TOP 5 partnerek pilotů F1: Blondýna, která ulovila zajíčka, i sexy plavkyně

Autor: Ivana Jakoubková, iSport.cz
  • Kolem hvězd formule 1 se pohybuje řada pohledných žen

    Bylo to velké překvapení. Když španělská média přišla se zprávou, že se pilot formule 1 Fernando Alonso rozešel s půvabnou Larou Alvarezovou, zaskočilo to nejen jeho fanoušky. O to víc, že pár měl ještě před nedávnem chystat svatbu. K jezdcům však pohledné ženy patří stejně neodmyslitelně jako jejich silné stroje. Podívejte se na slavné dvojice, které se ve světě rychlých kol pohybují. Nová sezona startuje už o víkendu! 

  • Minttu Virtanenová (Kimi Räikkönen)

    Minttu Virtanenová po boku Kimiho RäikkönenaFoto Profimedia.cz

    Minttu Virtanenová se po boku Kimiho Räikkönena objevuje tři roky, předtím byl ženatý s s někdejší Miss Skandinávie Jenni Dahlmanovou. Bývalá letuška má s pilotem Ferrari ročního syna Robina, jako modelka často předvádí fitness oblečení, chce se stát trenérkou a o životě rodiny fanoušky štědře informuje na sociálních sítích.

  • Brittney Wardová (Jenson Button)

    Brittney Wardová okouzlila Jensona ButtonaFoto instagram.com

    Jenson Button se koncem roku rozvedl s dlouholetou přítelkyní, modelkou japonsko-argentinského původu Jessikou Michibatovou, a už má neméně exkluzivní náhradu. Někdejší největší holkař mezi piloty formule 1 sbalil pětadvacetiletou playmate Brittney Wardovou.

  • Mikaela Ahlinová-Kottulinská (Max Verstappen)

    Mikaela Ahlinová-KottulinskáFoto instagram.com

    Mikaela Ahlinová-Kottulinská je přítelkyní nejmladšího z pilotů, osmnáctiletého Maxe Verstappena, jak často ji ale uvidíme v paddocku, to se neví. Sama má totiž slibně rozjetou motoristickou kariéru. Je ovšem pravda, že od té doby, co se ví, s kým chodí, se počet jejích fanoušků na sociálních sítích několikanásobně zvýšil. Verstappenovi příznivci ji milují. Mikaela, o pět let starší než nizozemský mladíček, pochází stejně jako on ze závodnické rodiny. Její dědeček Freddy Kottulinsky byl prvním švédským vítězem rallye Paříž - Dakar.

  • Emilia Pikkarainenová (Valtteri Bottas)

    Emilia Pikkarainenová chodí s Valterim BottasemFoto Profimedia.cz

    Emilia Pikkarainenová je finskou rekordmankou v plavání na 50, 100 a 200 metrů motýlek a také v polohovém závodě. Jako patnáctiletá startovala v roce 2008 na olympiádě v Pekingu, o čtyři roky později se zúčastnila i olympijských her v Pekingu. S Valtterim Bottasem chodí od roku 2010 a doprovází ho i na některé závody.

  • Vivan Rosbergová (Kiki Rosberg)

    Vivan Rosbergová s manželem Kiki RosbergemFoto profimedia.cz

    Vivan Rosbergová bývala po boku dvojnásobného vicemistra světa k vidění poměrně často. Od té doby, co se loni koncem léta dlouholetému spořádanému páru narodil první potomek, se na závodech z pochopitelných důvodů už tolik nevyskytuje. Možná až dcerka Alaia trošku povyroste…

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###