Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jágrova láska provokovala na koncertě: Kopřivová rozvlnila sexy tělo!

Autor: ps

Jestli takhle bude pokračovat dál, bude pokračovat ochranku! Láska hokejové legendy Jaromíra Jágra (44) zaháněla dlouhou chvíli, když »Džegr« bojoval v NHL s Panthery o play off. Pobavila se na koncertu Rihanny, kde rozvlnila své sexy tělo. A na Floridě bylo ještě větší horko než obvykle…

Jágra na ledě chrání rváči jako Shawn Thornton, který v kariéře nasbíral už 1034 trestných minut, což je více než sedmnáct hokejových zápasů. Teď možná bude muset česká hvězda nechat chránit milovanou Veroniku Kopřivovou, protože o takových kráskách si mohou Američané jen nechat zdát!

Kopřivová si zadováděla na koncertu Rihanny, naštěstí měla pohodlné místo v klubovém patře, takže dychtiví lovci zůstaly bezpečně daleko. „Bylo to úžasné,“ komentovala sexy blondýnka postřehy z hudebního představení.

 

Kopřivová na koncertě
Video se připravuje ...

Na krátkém prostřihu je vidět, jak rozvlnila štíhlou postavu. „To muselo jít z těla ven,“ oddychla si zřejmě už v pohodlí domova. Co ale nechala utajené, bylo rytmické vlnění prdelkou. „Můj dechberoucí twerk na videu raději není,“ provokovala na sociální síti.

Co na plat, právě tenhle kousek by jejím fanouškům jistě pohladil oční bulvy. Ale kdo ví, třeba se jednou dočkáme!

Nejnovější bikini přítelkyně Jaromíra Jágra. Veronika je ukázala na sociální síti.
Nejnovější bikini přítelkyně Jaromíra Jágra. Veronika je ukázala na sociální síti.