Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mourinhova krásná dcera a Beckhamův syn: Randí spolu!

Autor: ps

Roky letí a mladým se zapalují lýtka. Matilde (18), krásná dcera slavného trenéra Josého Mourinha a Brooklyn (17), nejstarší syn Davida Beckhama spolu randí! Vztah potomků dvou fotbalových legend se provalil v Londýně, kde spolu byli teenageři přistiženi.

I když ještě nic nedokázali, ve světě jsou automaticky bráni za nejmladší a nejsledovanější pár šoubyznysu.

Nejlepší trenér světa, za kterého je Mourinho považován, stvořil krásnou dceru. Když se poprvé ukázala mezi světly reflektorů, oslnila snad každého. Nejen, že stála po boku kontroverzního otce, ale hlavně proto, jaký si v osmnácti letech dovolila vzít výstřih. Oslepil snad každého!

Co říkáte na Mourinhovu dceru Matilde?
Co říkáte na Mourinhovu dceru Matilde?

I když je Matildě teprve 18 let, má už za sebou románek. Loni jsi ji nabrnkl devětadvacetiletý fotbalista Blackburnu Danny Graham.

Brooklyn, nejstarší syn slavných rodičů Davida a Victorie Beckhamových, už má první koketování s opačným pohlavím také za sebou. Ještě v únoru randil s mladou modelkou Soniou Ben Ammar, ale podle informací z Britských ostrovů je po všem.

A jeho nová dívka má daleko větší ohlas! Už je to několik týdnů, co Brooklyna nachytali s Matilde, jak společně opouští klub v Londýně. Postupně se objevovaly v tamních médiích další informace s titulky: „Je to hotová věc!“

Jak dlouho jim mladá láska vydrží?