Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zabijeme tě! Fanoušci Omsku vyhrožují Sobotkovi smrtí

Autor: ps

Tohle už je od fanoušků Avangardu Omsk přes čáru! Po vyřazení ve 2. kole play off KHL se drsně pustili do svého hráče a českého reprezentanta Vladimíra Sobotky (28). Kvůli tomu, že se ve vyřazovacích bojích objevil kvůli zranění jen ve dvou zápasech, mu vyhrožují smrtí!

„Nejsem z toho šťastný, ale někde musím začít,“ spustil Sobotka svoji řeč na sociální síti. Je rozhozený z toho, jak na něho nespokojení fanoušci Omsku útočí. „Poslední tři měsíce jsem skoro nemohl chodit, natož bruslit. Mohla za to zlomená záda, a i když jsem to na ledě zkusil, nešlo to,“ obhajoval svůj zdravotní stav.

Slovní ataky, strach z napadení, výhružky smrtí. Takové reakce opora národního týmu od »svých« příznivců nečekala! „Věřte mi, koukat na spoluhráče, jak se prohání po ledě a já jim nemůžu pomoct, pro mě není nic příjemného. Proto vás prosím, komentáře typu – Zabiju tě nebo Nemůžu se dočkat, až ti dám na hubu – nejsou potřeba,“ vylil si Sobotka srdce na Facebooku.

For avangard fans..Not Happy for this but I have to start some where . So first thing is my injury it has been last 3...

Posted by Vladimír Sobotka on Tuesday, 22 March 2016

Stav českého reprezentanta se sice v posledních týdnech zlepšil, přesto mohl odehrát v play off KHL jen dva duely. O jeho služby teď má zájem kouč národního týmu Vladimír Vůjtek , ale asi on neví, jestli mu bude útočník v přípravě na mistrovství světa k dispozici. „Musí nejdříve navštívit lékaře a pak uvidíme,“ řekl včera trenér.

Vladimír Sobotka vstřelil jediný gól Omsku proti Petrohradu.
Vladimír Sobotka vstřelil jediný gól Omsku proti Petrohradu.