Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Fotbalista Johnson měl sex s nezletilou: Co mu posílají nadržené fanynky do basy?

Autor: vba

Dostal šest roků natvrdo za zneužití 15leté slečny. Bývalý anglický reprezentant Adam Johnson (28) se však zatím v cele nemá vůbec zle. Nadržené ctitelky mu do basy posílají obnažené fotografie!

Exfotbalista Manchesteru City či Sunderlandu měl sex s nezletilou dívkou v době, kdy jeho přítelkyně Stacey byla těhotná. Do toho ještě ženám na sociálních sítích posílal fotky svého přirození.

A jeho »poklad« ctitelkám zřejmě zůstal v paměti! Do basy mu totiž posílají dopisy, k nimž přikládají vlastní nahé fotografie. „Ženy ho stále kontaktují i potom, co zprávy o jeho odsouzení oběhly celou zemi,“ kroutí hlavou soudní psychiatr Philip Hopley.

Marná sláva

Podle britského práva sice všechny dopisy nejprve projdou rukama strážných, když v nich však nenajdou nic nezákonného, musejí je Johnsonovi předat.

„Přitom kdyby nebyl fotbalistou, tak se jeho závislost na sexu takhle nezvrhne. Ctitelky totiž vzrušuje právě jeho sláva,“ doplňuje Hopley.

Vězeň Johnsona varuje: Podřežou tě!

Zatím má ve vězení v Leedsu pohodu. Ta ale Adamu Johnsonovi brzo skončí. Čeká ho totiž přesun do lochu v Brasside, které drží ty nejodpornější delikventy.

A pedofilové tam obzvlášť dostávají pořádnou sodu! „Ostatní muklové si ho určitě podají. Kdo sáhne na děti, toho obvykle ztrestají žiletkou. Jednoho takového násilníka pořezali po celém těle a pak mu břitvu narvali do zadku,“ popisuje Charles (odsouzený za vraždu), jak to ve vězení funguje. „Bachaři pak jeho krev dostávali ze zdí asi hodinu,“ dodal. Johnson se má na co těšit...