Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Hvězdný záložník United bere 4 mega týdně: Vezme si chudou holku od kasy!

Autor: ps

Fotbalisté a krásné holky, to je neodpáratelné spojení. Hvězdný záložník Manchesteru United Morgan Schneiderlin (26) ale posunul tuto hranici do úplně jiné dimenze. Také si našel krásku, jen ji nehledal nikde mezi modelkami. Svoji lásku objevil za pokladnou a po několika měsících ji požádal o ruku!

V dnešní společnosti je to jako přírodní úkaz. Borec, co bere čtyři miliony korun týdně, potká v obchoďáku hezkou slečnu vzdělávající pár stovek, dá se s ní do řeči, začnou spolu chodit a neskončí jen u postelových scén. Morgan, opora United, po několika měsících požádal svoji lásku Camille o ruku!

Fotka z obchodu, kde Camille Sold pracuje.
Fotka z obchodu, kde Camille Sold pracuje.

„To byl nádherný večer na neuvěřitelném místě. Jenom my dva a šumění vln. Nemůžu popsat své pocity. Nemám slov, bylo to jako z jiného světa. Jsem nejšťastnější žena na planetě,“ napsala pokladní z celosvětové oděvní firmy o zásnubách na francouzské riviéře.

Schneiderlin to vymyslel šikovně. Drahý šperk koupil během sezony, ale na životní rozhodnutí si vybral chvilku, kdy neměl žádné klubové povinnosti. Svoji milou vyvezl v reprezentační přestávce a v pár vteřinách z ní udělal nejen snoubenku, ale hlavně nejšťastnější přítelkyni na Zemi.