Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Kapitán Interu přebral soupeři ženu: Ruku mu nepodal, raději ji strčil do rozkroku!

Autor: ps

I když se to stalo před dvěma lety, nic není zapomenuto! Kapitán Interu Milán Mauro Icardi (23) tehdy přebral Maxi Lópezovi (32), který kope za Sampdorii Janov, ženu. O víkendu se potkali na hřišti a pořádně to vřelo. Ani ruku si nepodali.

Nesnáší se, nemohou se na sebe ani podívat! A na vlně nenávisti se neslo také přivítání mezi týmy Interu a Janova respektive mezi Icardim a Lópezem.

Na začátku utkání italské ligy si oba se svými protihráči podávali ruce, ale jak došlo na zmíněné dva »kohouty«, nestalo se nic. Icardi, jako vůdce Interu, snahu měl, ale López místo uchopení ruky chytil vlastní »nádobíčko« v rozkroku.

Inkriminovanou scénu zachytila televize a hned se moment začal ve fotbalovém světě rozebírat. Za vším, a platí to i v tomto případě, hledej ženu! Mladík Icardi totiž vystřídal Maxiho po boku exmanželky Wandy Nara.

A jak došlo k tomu, že si špičkoví fotbalisté vlezli do zelí? „Tři měsíce jsme neměli sex, zanedbával mě,“ postěžovala si blonďatá dračice. A tak za Lópeze zaskočil Icardi. Ten se pak sice dušoval, že s Wandou začal randit až po rozvodu, ale kdo ví, jak to bylo. Známe dnešní svět…

Icardi podává Lópezovi ruku, ten uhýbá.
Icardi podává Lópezovi ruku, ten uhýbá.
Maxi López (vlevo) nepodal kapitánovi Interu Milán Mauru Icardimu ruku. raději ji zastrčil do rozkroku.Foto ČTK, Twitter