Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šílená smrt vítěze Super Bowlu (†34): Naboural ho a pak zastřelil i s manželkou!

Autor: bko

Šílená událost zacloumala o víkendu americkým sportem číslo jedna. Vítěze Super Bowlu ze sezony 2009 Willa Smithe (†34) zastřelil New Orleans devětadvacetiletý řidič poté, co zezadu naboural do jeho auta. Muž postřelil i fotbalistovu manželku Racquel, která skončila v nemocnici. Policie zatkla Cardella Hayese a obvinila ho z vraždy druhého stupně.

Bývalý defenzivní end New Orleans Saints jel v sobotu před půlnocí s manželkou v jejich Mercedesu SUV, když do nich zezadu narazil Hummer H2. Náraz byl tak silný, že ještě vletěli do vozidla před nimi, ve kterém byli jejich přátelé.

Děsivá scéna v New Orleans. Záchranáři odvážejí manželku fotbalisty Willa Smithe Racquel, která byla postřelena.
Děsivá scéna v New Orleans. Záchranáři odvážejí manželku fotbalisty Willa Smithe Racquel, která byla postřelena.

Podle svědků si Smith s řidičem Hummeru vyměnil několik slov, když pak muž vytáhl pistoli a pálil do Smithe jako šílený. On zraněním podlehl na místě, postřelená manželka Racquel skončila v nemocnici. Pár má spolu tři děti.

Will Smith odstartoval kariéru na univerzitě v Ohiu, kde si zahrál národní šampionát, v roce 2004 byl draftovaný do NFL v prvním kole jako číslo 18 a New Orleans Saints strávil devět let. V sezoně 2009 se se Svatými dočkal triumfu v Super Bowlu.