Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Reprezentační posila z NHL Jiří Sekáč: Tři výměny a dvě lásky za jeden rok!

Autor: vba

Hodně turbulentní rok má za sebou český hokejista Jiří Sekáč (23). V NHL vyměnil tři kluby a nečekané »trejdy« zažil i v osobním životě – rozešel se hned se dvěma kráskami. S jednou byl dokonce zasnoubený!

Sezonu načal jako hráč slunného Anaheimu, jenže ve 22 zápasech dal jediný gól a musel se stěhovat. V třímilionovém Chicagu však trápení pokračovalo a klub se ho zbavil po pouhém měsíci. A nakonec ročník dohrál na poušti v Arizoně.

„Tyhle trejdy pro mě byly nejtěžší věc v NHL,“ kroutí hlavou Sekáč, který se přitom loni zúčastnil i Utkání hvězd – ještě jako útočník Montrealu. „V Anaheimu jsem si našel bydlení. Po první výměně jsem byl nejdřív na hotelu, a když jsem si v Chicagu zařídil něco stálého, tak mě zase vyměnili... A v Arizoně to samé. Tam už jsem to ale naštěstí dobydlel,“ pousmál se hořce.

Sexy Kanaďanka Jennifer Sekáčovi "díru" v srdci nezacelila.
Sexy Kanaďanka Jennifer Sekáčovi "díru" v srdci nezacelila.

Samota bolí

Změny působišť se však podepsaly i na Sekáčově osobním životě. Nejprve se totiž rozešel s dlouholetou partnerkou Dominikou Korpovou (25), s níž byl už dva roky zasnouben. Před Vánoci se pak dal dohromady s kanadskou modelkou Jennifer Languedoc (19).

Ale ani tento vztah nevydržel. „Teď jsem sám. Během sezony to člověk moc nevnímá. Ale když doma nikoho nemá, tak je to o to náročnější,“ přiznává Sekáč. Chuť si chce nyní spravit v reprezentačním kolektivu. „Vždycky tu byla výborná parta. Jsem rád, že tu můžu být,“ těší se »Seky« na světový šampionát v Rusku (začíná 6. května).