Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Táta tenistky Strýcové s moderátorem Janem Krausem. Domlouvali svatbu?!

Autor: as

Jejich děti - populární zpěvák a tenisová reprezentantka - se milují, oni dva se včera sešli na tribuně při turnaji Prague Open. Copak asi moderátor Jan Kraus (62) s Jindřichem Strýcem (60) domlouvali? Že by veselku?!

Byla to na včerejším zápase Barbory Strýcové (30) pěkná sešlost. Do areálu pražské Sparty ve Stromovce dorazili nejen hráččini rodiče a její přítel David Kraus (36), ale překvapivě i jeho otec.

Ten si na tribuně chvíli povídal i s Bářiným otcem Jindřichem, který před čtyřmi roky skončil v base kvůli distribuci drog, nakonec ale vyvázl s podmínkou.

„Mojí rodině se Bára hrozně líbí,“ přiznal zpěvák Kraus nedávno časopisu Elle.

Otec Barbory Strýcové Jindřich (vlevo) s moderátorem Janem Krausem, jeho syn s tenistkou chodí
Otec Barbory Strýcové Jindřich (vlevo) s moderátorem Janem Krausem, jeho syn s tenistkou chodí

Fandil »snaše«

Začali spolu chodit na podzim 2014 poté, co Bára byla jako host v televizní Show Jana Krause , kde se David s kapelou stará o hudební doprovod. „Ale koukala jsem po něm už asi tři roky, líbil se mi,“ prozradila.

Vztah dlouho úzkostlivě tajili, dokonce ještě před pár měsíci tenistka tvrdila, že s Krausem starším se mimo zmíněnou show dosud osobně nesetkala.

Včera už ale moderátor na balkoně sparťanské klubovny tleskal ostošest a zaníceně své »snaše« fandil. Když Bára hodila raketou, rozchechtal se na celé kolo. Nakonec ale štěstí nepřinesl, Bára po obrovské bitvě padla ve čtvrtfinále s Australankou Stosur.

Jak Strýcová školila tenisového panice Krause: To je Federer, ty idiote! čtěte ZDE »

Tenistky ve Stromovce okukoval i fotbalista Milan Baroš s manželkou TerezouFoto Mária Rušínová (Blesk)