Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děkuju za rozumnou odpověď! Reportérka vrátila narážku kouči Sparty

Autor: bko

Na rozumnou otázku rozumná odpověď? Po nedělním zápase fotbalové Sparty v Teplicích (1:1) mohli fanoušci v závěru přenosu O2 Sport sledovat zajímavou přestřelku mezi koučem Zdeňkem Ščasným a reportérkou Hankou Domnosilovou...

Sparta po spanilé jízdě Evropskou ligou stále nemůže nahodit motor v domácí soutěži. V Synot lize definitivně přišla o titul, který obhájila Plzeň, a teď si zahrává i s druhým místem zajišťujícím boj o Ligu mistrů.

V Teplicích sice Sparta od konce první půle vedla 1:0, jenže domácí dokázali v závěru zápasu srovnat. Jak navíc ukázaly opakované záběry, Konatého vedoucí gól padl z ofsajdu. Když se ovšem na tuhle situaci ptala reportérka O2 Sport Hanka Domnosilová po zápase kouče Zdeňka Ščasného, se zlou se potázala.

Rozumná odpověď! Blonďatá reportérka zpražila kousavého kouče Sparty Ščasného
Video se připravuje ...

„Já jsem to z lavičky neviděl, to říkáte vy, že byl z ofsajdu. To tu můžeme polemizovat, jestli byl před (vyrovnávacím) gólem faul. Tahle debata je v tuhle chvíli o ničem,“ odsekával trenér. Půvabná reportérka se ovšem nechtěla nechat odbýt. „Opakované záběry to jasně ukázaly, ovlivnilo to utkání?“ stála si za svým Domnosilová.

„To je váš názor,“ zůstal Ščasný nesdílný. Poté se zeptala na Ondřeje Zahustela , který se vrátil do sestavy Sparty. „Konečně se ptáte rozumně,“ kousavě okomentoval dotaz Zdeněk Ščasný. To už bylo na Hanu Domnosilovou moc a kouči Sparty vrátila stejnou mincí: „Já děkuju za rozumnou odpověď.“

Více o půvabné reportérce Hance Domnosilové čtěte ZDE »