Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šokující tenisová zpráva: Kvitová se rozešla s hokejistou Meidlem!

Autor: top

Láska vyprchala. Místo prstýnku zbyl na ruce jen opálený proužek. Tenistka Petra Kvitová (26) se půl roku od zasnoubení rozešla s hokejistou Radkem Meidlem (27).

S kroužkem na levém prsteníčku hrávala Kvitová od začátku roku. Naposledy na dubnovém turnaji v německém Stuttgartu. Ve španělském Madridu se začátkem května proháněla po kurtech už bez prstýnku. Neklamné znamení, že ze svatby nic nebude!

Prstýnek vrátila

„Ano, máte dobrý postřeh. Nehrála jsem s prstýnkem, protože s Radkem jsme se rozešli,“ odpověděla dvojnásobná wimbledonská vítězka Blesku prostřednictvím mluvčího Karla Tejkala. „Radkovi jsem ho samozřejmě vrátila, když to nedopadlo tak, jak jsme si ještě před půl rokem přáli...“

Kvitová ještě s přítelem Meidlem.
Kvitová ještě s přítelem Meidlem.

Ano, je to přesně šest měsíců, co Radek před Petrou začátkem listopadu poklekl v jejím prostějovském bytě, kde společně bydleli, a požádal ji o ruku. „Nečekala jsem to tak brzo,“ přiznala pak Kvitová, zatímco Meidl dávno viděl společnou budoucnost. „O rodině už přemýšlíme a děti chceme,“ řekl Magazínu Dnes.

Jenže bylo jasné, že to hned tak nebude. „Příští rok svatbu určitě neplánujeme. Nemusíme ji mít úplně do roka a do dne,“ naznačila Kvitová v prosinci, že na prvním místě je pořád tenis.

Teď je jasné, že veselka s Radkem nebude nikdy. Petra je zase volná.