Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hokejistovi vrátila prstýnek a řekla sbohem: Proč Kvitová zrušila zasnoubení?

Autor: top

Říká se: „Láska i hory přenáší.“. Jenže jak se zdá, v případě tenistky Petry Kvitové (26) tohle neplatí. Tenisová kariéra je pro ni to nejdůležitější a věčné cestování a vztah na dálku není pro každého... I proto skončil její vztah s hokejistou Radkem Meidlem.

Zatímco Petra lítala z turnaje na turnaj, její snoubenec Radek Meidl hrál extraligu za Třinec nebo 2. ligu ve Frýdku-Místku. Doprovázet svou lásku po světě jednoduše nemohl.

Fandil jí jen při domácích zápasech Fed Cupu, ona občas mačkala palce na hokeji. Ale většinu roku byli odloučeni. Koneckonců, z podobných důvodů se Petra rozešla i s  Radkem Štěpánkem .

Kvitová ještě s přítelem Meidlem.
Kvitová ještě s přítelem Meidlem.

„Nehledejte za tím žádnou senzaci. Ale náš vztah prostě nebyl poslední dobou takový, jak jsme si představovali. Nedával nám to, co bychom od něho čekali,“ uvedla Kvitová .

Petru prozradil kroužek na levém prsteníčku, se kterým hrála Kvitová od začátku roku. Naposledy na dubnovém turnaji v německém Stuttgartu. Jenže ve španělském Madridu se začátkem května proháněla po kurtech už bez prstýnku. Jasný důkaz, že ze svatby nic nebude!