Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Příprava kouče Atlétika na Ligu mistrů: Se sexbombou na pláži!

Autor: ps

Ještě než vypukne největší fotbalový svátek sezony a jeho organizmus se začne třást napětím z finále Ligy mistrů, vyrazil kouč Altétika Madrid na relaxační odpočinek. U moře na Ibize si Diego Simeone (46) užíval romantiku se svojí mladou sexbombu Carlou Pereira (28).

Souboj nenáviděných soupeřů z Madridu bude velkolepou fotbalovou show. Finále Ligy mistrů se hraje už v sobotu na italském San Siru a jak Real, tak Atlético touží po nejcennější klubové trofeji.

Simeone nad klíčovým duelem roku ale očividně ještě nepřemýšlí. Vyrazil si vyčistit hlavu na španělský ostrov, kde mu dělá společnost nádherná kočička. Modelka Carla Pereira mu poskytne všechno, aby byl na zápas snů dokonale připraven a naladěn. Ostatně, vzhledem k jejím přednostem se nemusí ani moc namáhat.

Na Ibize se vodili za ručičku po plážích, Carla si svoji lásku patřičně hýčkala. Možná ale začala už po předposledním kole La Ligy, protože Simeonovo Atlético na začátku května nečekaně prohrálo s Levante, a přišlo tak o možnost pokusit se Barceloně uloupit titul. Tak třeba to vyjde o víkendu, vyhrát nad Realem by pro kouče byla třešnička na dortu.

Fotit dráždivé pózy není pro Carlu žádná překážka.
Fotit dráždivé pózy není pro Carlu žádná překážka.