Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jágr je v Česku, ale lásku Veroniku už nemá u sebe: Rozlučka na letišti

Autor: top

Nejslavnější český hokejista Jaromír Jágr (44) dorazil domů! V Česku se poprvé ukázal po boku přítelkyně, křehké blondýnky Veroniky Kopřivové (25)! Na letišti se ale jejich cesty rozdělily.

Dovolená po sezoně, ve které s Floridou vypadl v 1. kole play off, skončila. Jágr se svou láskou cestovali Amerikou, navštívili Las Vegas, Los Angeles a další kalifornská místa a užívali sluníčka.

To už je ale pasé. Letadlo s legendárním »Džegrem« přistálo včera 30 minut po poledni v Praze. Do vestibulu letištní haly dorazili s partnerkou zhruba za hodinku.

Jágr si přivezl dobrou náladu a smál se od ucha k uchu. „Rozhovor? No já určitě ne, já určitě ne. Nezlobte se, nejsem tady,“ žertoval.

Jágr s Kopřivovou přiletěli do Čech! Podívejte se na jejich první okamžiky doma!
Video se připravuje ...

Schovávačka

To Kopřivová oblečená v šedé teplákové soupravě radost z médií evidentně neměla. V jednu chvíli si dokonce nasadila kapuci a zakrývala si obličej.

Na hrdličky už netrpělivě čekaly posily. Se zavazadly pomohl Jágrův synovec Jiří Kalla, který spolu s řidičem Petrem Šánou Exnerem a třetím kamarádem doprovodili zamilovaný pár na parkoviště. Tam naložili výstroj a zavazadla do modré dodávky, překvapivě padla pusinka na rozloučenou! Jágr s Kopřivovou nečekaně nasedli každý do jiného BMW a zmizeli pryč.

Pusa na rozloučenou a každý vyrazil jiným směrem
Pusa na rozloučenou a každý vyrazil jiným směrem

Jágr je zpátky v Česku! Poprvé doma ukázal svoji přítelkyni
Video se připravuje ...