Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Do Česka s ulízanými vlasy a čelenkou: Jágrovy TOP účesy nemají chybu!

Autor: ps

Kdo si představí, jak vypadá hokejová hvězda Jaromír Jágr (44), automaticky mu naskočí dlouhé »háro«, které mu leze z helmy ven. Po příletu do Česka ale odhalil, jak takovou kštici udržuje – ulíznutou a vzadu spojenou čelenkou! Pojďme si projít jeho historické TOP účesy.

Etapu Jágrova porostu začneme v době, kdy se ještě proháněl po kladenském ledě. Psal se rok 1990, už tehdy se o něm mluvilo jako o obrovském talentu – s dlouhým »květákem« na hlavě!

Jaromír Jágr před odchodem do Pittsburghu (1990).
Jaromír Jágr před odchodem do Pittsburghu (1990).

O rok později už se přestěhoval za moře, bál se, že bude muset svoji »deku« ostřihat, ale nakonec s ní válel. Udělal dobře, že si na ni nenechal sáhnout, protože právě v tomto období se začala psát jeho vlasatá historie.

Ještě v Naganu (1998) se spoluhráči zajistil první české olympijské zlato. A jak jinak, než s dlouhými vlasy. Ovšem přišla změna. V roce 2000 šokoval, když se na veřejnosti objevil nakrátko! Dámy padaly pod stůl, pánové hledali Jágra. Každopádně to zabralo, na »fešácký« styl sestřihu tehdy sbalil slovenskou krásku Andreu Verešovou .

Nastalo »krátké období«, které trvalo celkem dlouho. Jágra s delšími vlasy jsme mohli vidět až v roce 2013. To s týmem Bostonu Bruins bojoval o vítězství ve finále Stanley Cupu, ale ani nový prodloužený porost nezabral. Jágr potřetí na nejcennější hokejovou trofej nedosáhl.

Když se mu v zámoří smáli, že už by ve 43 letech neměl do NHL chodit, udělali chybu. »Džegr« zapátral v paměti, zavzpomínal na mladé časy a zavelel: „Zase si nechám narůst háro.“ Jako by v něm bylo nějaké kouzlo. Po Jágrově boku se objevila nová žena, sezona v dresu Floridy Panthers byla skvělá. Poznamenalo ji snad jen vypadnutí v prvním kole play off.

A tak přišel návrat do rodné země. Jaromír přivezl z jihu Severní Ameriky blonďatou krásku, a aby mu vlasy nepadaly do očí, sepnul je čelenkou. Že by mu ji půjčila nová láska Veronika?

Jágr s Kopřivovou přiletěli do Čech! Podívejte se na jejich první okamžiky doma!
Video se připravuje ...