Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Cesta na Euro z ateliéru Blesku: Manželky vypravily hráče do Francie!

Autor: om, nem, ps

Vyhlídky? Skvělé! Jestli si otcové povedou na Euru tak báječně jako jejich ratolesti na »hřišti« Blesku, tak se není čeho bát. Před našimi objektivy si zapózovaly reprezentační manželky – Alena Suchá, Klára Necidová a Martina Vaclíková.

To se takhle batolil devítiměsíční Alex Necid třetím patrem budovy v Holešovicích a v očičkách měl otázku: „To jako od začátku hrajeme v oslabení?“ Proč? Inu proto, že měl před sebou Aničku (4)  Marka Suchého a Nicole (15 měsíců) Tomáše Vaclíka. Tak trochu něžná dívčí válka. Beze zbraní a s úsměvem princezniček.

Cesta na fotbalové Euro z ateliéru Blesku: Manželky vypravily hráče do Francie!
Video se připravuje ...

Nicole se kouzelně po kolínkách zapojovala do hry s Alexem a Anička je při neuvěřitelných fintách, které umějí jen děti, koučovala. Jako nějaký pan Vrba! Bylo to dlouhé, takže jsme se slzičkám neubránili, nicméně prodloužení je součást zápasu a naši stateční hrdinové to věděli (a někteří z nich i viděli). Anička, Alex a Nicole vydrželi! Konec konců, Cristiano Ronaldo po finále Ligy mistrů taky brečel, že jo!

„Tohle je ten velký balon, se kterým se hraje ve Francii? Ještě ho nezmůžu, ale táta ho do brány určitě kopne. “ I tohle se dalo vyčíst z úsilí dětí slavných národních plejerů. Až jednoho dospělého napadl slavný filmový slib jejich tatíků: „Přátelé, kamarádi. My vám ty medaile přivezeme!“

Jízdní řád českých otců na Euru

13. června ŠPANĚLSKO, Stadium de Municipal v Toulouse
17. června CHORVATSKO, Stade Geoffroy-Guichard v Saint Etienne
21. června TURECKO, Stade Bollaert-Delelis v Lens

Manželky českých reprezentantů Necida, Vaclíka a Suchého se svými ratolestmi.
Manželky českých reprezentantů Necida, Vaclíka a Suchého se svými ratolestmi.