Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pamatujete si prsatou albánskou fanynku? Podívejte se, co nosí pod dresem!

Autor: ps

V hledišti evropského šampionátu nešla přehlédnout! Prsatá albánská fanynka pobláznila ve Francii kde koho, své o tom ví i kameraman přímého přenosu. Říká si Rike Roci, ráda ukazuje své přednosti, tak jsme pro vás nachystali více z jejího soukromí. Víme, co nosí pod dresem!

Upoutala skoro takovou pozornost, jako když se naháč proběhne po hřišti. Sama také ukázala o něco víc, její naduté poprsí při zápasech rozrušovalo kde koho, ale na hře o postup bojujících Albánců to poznat nešlo. Na Euru předváděli líbivý fotbal!

Tahle kočka moc dobře ví, jak vyvolat pozornost. Má na to »školu«, protože se objevila v jedné z albánských sérií reality show Big Brother, kde si zahrála na lesbičku. Poté, co z vily vylezla, ale popřela veškeré spekulace a řekla, že je na chlapy.

Milujeme Albánii! To je všeříkající gesto.
Milujeme Albánii! To je všeříkající gesto.

A jednoho si na Euru také vyhlédla! Zalíbil se jí italský útočník a jeden z největších fešáků turnaje Graziano Pellé. „Je to nejlepší střelec na turnaji,“ nechala se slyšet.

Jenže chudinka má smůlu, útočník Southamptonu už si vybral! Princezničku narozenou v Maďarsku, modelku spodního prádla, Viktorii Varga. A znalci ať posoudí sami, která z nich je pohlednější…

Vše o Euru ve Francii najdete ZDE!