Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Drsný útok na Rakitiče po EURO! Vzal ženu a dcery a utíkal před kameny

Autor: Patrik Vacek

Nechutnému útoku musel čelit chorvatský reprezentant Ivan Rakitič. Trávil dovolenou na ostrově Ugljan poté, co s týmem vypadl v osmifinále EURO s Portugalskem. Někteří fanoušci očividně prohru neskousli a fotbalistu i s jeho rodinou napadli!

Po náročné sezoně v dresu FC Barcelona a reprezentaci se Rakitič rozhodl vydat na ostrov Ugljan kousek od Zadaru, kde si pronajal luxusní rezidenci Vila Maria, postavenou v roce 1925 s vnitřními prostory o velikosti 350 m2. Chtěl si zde odpočinout s rodinou. Klidný pobyt jim vydržel jen pár dní. V pátek šestice výtržníků zaútočila na dům kameny a rozbila jimi okna. Jeden z pachatelů se dokonce chtěl dostat do útrob rezidence.

Zběsilý útěk

Vyděšený fotbalista okamžitě popadl manželku Raquel i dvě dcery Adare a Altheu a utekli. Jediný způsob, jak zmizet z ostrova, bylo použít motorový člun. Vyděšený Rakitič si to namířil s rodinou co nejdál na širé moře a hodně dlouho mu trvalo, než se z podlého útoku vzpamatoval. Naštěstí se jemu ani nikomu z jeho blízkých nic nestalo. Paradoxní je, že na stejném ostrově se rekreuje i jeho reprezentační kolega Perišič.

„Obyvatelé ostrova přivítali, že se k nim rozhodli přijet na dovolenou fotbalové hvězdy. Jak je ale vidět, tak ne všichni ještě rozdýchali zklamání z vypadnutí na EURO hned v osmifinále,“ tvrdí chorvatský deník Dnevnik.

Rakitič se ale dal rychle dohromady a pokračuje v dovolené. „Užíváme si s rodinou společný odpočinek. Nikdo nám nemůže vzít úsměv z našich tváří,“ napsal na Instagramu fotbalista. Místo, kde momentálně pobývají, ale raději už neprozradil. Jeden nemilý zážitek mu stačil.

Více o EURO 2016 čtěte ZDE>>>