Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Další ztráta pro nároďák, Skalák se rozešel: Konec největší sexbomby!

Autor: top

Nejen na hřišti počítá ztráty fotbalový nároďák. Po brankářské jedničce Čechovi přišel i o největší sexbombu. Záložník Jiří Skalák (24) se rozešel s pohlednou přítelkyní Šárkou.

Dlouhé nohy, útlý pas, bujné poprsí... Když blonďatá kráska vystavila své tělo na soustředění reprezentace před Eurem v rakouském Kranzachu, kam hráči mohli vzít i své rodiny, byl to pohled pro Bohy.

Jenže... Po zpackaném turnaji ve Francii vyrazil »Skali« nejdřív na pánskou jízdu na Mácháč. Pak pro změnu na vodu. „Tak koho si nabrnknu?“ psal k fotce z vlaku s kytarou v podpaží, zatímco Šárka smáčela své nožky doma u bazénu. Byly to neklamné signály, že, kulantně řečeno, nechtějí být spolu.

No, a když se minulý týden Skalák točil na Mallorce kolem úplně jiných dívek v bikinách a Šárka si vymazala všechny společné fotky z Instagramu, nebylo už co řešit.

„Už spolu nejsme,“ kápl včera Jirka božskou na dotaz Blesku. Do přípravného kempu Brightonu, celku druhé anglické ligy, kam v únoru přestoupil z Mladé Boleslavi za 55 milionů korun, se tak před novou sezonu vydá už jen s čivavou Quincy. Plány, že se za ním Šárka v létě přestěhuje i se svými dvěma dětmi, jsou ty tam...

Tak tohle tělíčko patřilo Skalákovi.
Tak tohle tělíčko patřilo Skalákovi.