Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kvitová promluvila o rozchodu: Chci si od chlapů odpočinout

Autor: ps

Životní grandslam v podobě svatby dohrála až do finále, ale pak vzdala. Svatba nejlepší české tenistky Petry Kvitové (26) se nekoná, hokejistu Radka Meidla pustila před dvěma měsíci k vodě. A podle jejích slov ji teď na nějakou dobu čeká od vztahů odpočinek.

Na kurtu už nevypadá tak svázaně, také mimo hřiště se Kvitové očividně dýchá lépe. Sice to sebralo nějaký čas, ale Petra hodila osobní starosti za hlavu a opět dává všechnu energii do tenisu.

V posledních měsících se snažila zapomenout na hokejistu, s nímž byla dokonce zasnoubená. „Není to tak dávno, co jsem se rozešla s přítelem, teď určitě žádný vztah nehledám. Chtěla bych si od chlapů odpočinout,“ řekla pro Super.cz.

Kvitová se odhalila na pláži azurového pobřeží.
Kvitová se odhalila na pláži azurového pobřeží.

Z Petry stala krásná žena, muži ji jistě obletují a o nabídky nemůže být zájem! Ona je ovšem single a spokojená. „Ještě jsem nenašla toho pravého,“ usmála se. A to má za sebou románky s tenisty Adamem Pavláskem a Radkem Štěpánekm , naposledy ji ulovil hokejista Radek Meidl .

Rodačka z Fulneku »má v hledáčku« sportovce. Sama přiznává, že ji to s nimi baví. „Určitě nemusím mít vždycky sportovce, ale jsem ráda, když ten dotyčný něco dělá. Aspoň něco se sportem, minimálně nějaké hobby,“ zamyslela se vítězka dvou grandslamů.

Kvitová svůj milostný život neřeší, nechává ho osudu. „Nikdy jsem nebyla holka, která cíleně hledá partnera. Spíš čekám, že to přijde samo.“