Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Proč Škoda zůstal ve Slavii? Dostal pohádkový plat na úrovni Limberského

Autor: kre

Čína počká. Milan Škoda (30) nakonec ve Slavii prodloužil smlouvu. Aby ne! Reprezentační kanonýr si finančně výrazně polepšil. Měsíčně si vydělá půl milionu korun! To je na úrovni největší plzeňské hvězdy Davida Limberského.

Po výprasku ve 2. předkole Evropské ligy Tallinnu (1:3) je ve Slavii konečně trošku veseleji. Opora týmu, která v posledních dvou sezonách nastřílela 33 ligových gólů, zůstává. Škoda podepsal kontrakt na další tři roky.

Přemluvil, tedy spíš přeplatil, ho k tomu předseda představenstva klubu Jaroslav Tvrdík . „Je to tak, pan Tvrdík nabídl Milanovi podmínky, jaké nepamatuju. Jsou výjimečné, ale domluvili jsme se na tom, že je nijak blíže už specifikovat nebudeme,“ řekl pro Aktuálně.cz Škodův agent Jiří Stejskal.

Podle informací Blesku by měl vytáhlý útočník (190 cm) brát měsíčně půl milionů korun. Polepší si tak o 200 tisíc a zařadí se mezi absolutní špičku.

Jestli si královský plat zaslouží, bude moct ukázat už v odvetě s Levadií. „Ve čtvrtek na trávníku Milan Škoda i Gino van Kessel. Děkuji, Milane. Doufám v plný Eden,“ napsal Tvrdík na Twitteru.

TOP 5 gáží v lize

Michal Kadlec (Sparta) 800 000 Kč
Bořek Dočkal (Sparta) 700 000 Kč
David Limberský (Plzeň) 500 000 Kč
Milan Škoda (Slavia) 500 000 Kč
Josef Šural (Sparta) 450 000 Kč
(základní měsíční příjem v Kč)

Milan Škoda během tréninku Slavie
Milan Škoda během tréninku Slavie

Škoda: Tvrdík mi nabídl, že mě pustí zadarmo. Už jsem nechtěl
Video se připravuje ...