Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Karel Poborský poprvé promluvil o nemoci: Z nejhoršího jsem venku!

Autor: ps

To, co se snažil tak tutlat, nakonec sám odhalil. Bývalý fotbalový reprezentant Karel Poborský (44) přiznal, že bojoval s vážnou nemocí. Měla mu ochrnout polovina obličeje, ale podle jeho slov je nejhorší zažehnáno!

Šokující zpráva, že je Poborský hospitalizován a ochrnula mu polovina obličeje, se objevila minulý čtvrtek. Intenzivně řešil svůj zdravotní stav, ale jak to s ním vypadá, mlžil.

Blesku se ho v té době podařilo kontaktovat, ale strůjce slavného gólu obloučkem ve čtvrtfinále mistrovství Evropy 1996 proti Portugalcům, nic nepřiznal. „Problém s tváří? Já žádný problém nemám, vážně ne. Hezký den, nashledanou,“ usmál se a rychle hovor típnul.

Jeho bývalý spoluhráči měli zprávy, že je nemocný a dělali si starosti. Karel naštěstí včera večer poslal do světa skvělou zprávu: „Všem moc děkuji za podporu, z nejhoršího jsem venku,“ vzkázal po sociální síti, kam umístil také fotku, na níž shodil svůj záhadný plnovous.

Poborský se měl nakazit od klíštěte, které se mu zachytilo v narostlých vousech. Následně se mu do těla dostala borelióza.

Karlu Poborskému se mělo usadit klíště ve vousech. Možná proto se rozhodl je shodit.
Karlu Poborskému se mělo usadit klíště ve vousech. Možná proto se rozhodl je shodit.