Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Setkání velikánů fotbalu a MMA! Ronaldo je zvíře, uznal McGregor

Autor: tej

Hvězdný fotbalista Realu Madrid Cristiano Ronaldo na dovolené v Las Vegas nevyrazil jen do kasína. Přiznal se, že je velkým fanouškem šampiona UFC Conora McGregora, který se tam momentálně připravuje na návrat do klece, a tak ho šel do tělocvičny navštívit. "Bylo skvělé tě vidět, kamaráde," napsal portugalský záložník k fotografii s hvězdou zápasů MMA, kterou sdílel na svém instagramovém účtu.

Letošní mistr Evropy a vítěz Ligy mistrů si před startem španělské La Ligy užívá zasloužené dovolené v zámoří. Ve městě kasín si udělal na chvíli čas, aby se zašel podívat na trénink hvězdného bojovníka MMA Conora McGregora.

Při té příležitosti neváhal, svlékl si tričko a se slavným šampionem vlezl dokonce i do oktagonu. "Můj přítel Ronaldo se dnes zastavil u nás v posilovně. Je to zvíře. Děkuji, Cristiano, máš můj respekt. Příští rok tě uvidím jako číslo 1 ve Forbesu," vzkázal Ronaldovi irský bijec.

V oktagonu slavný fotbalista zdraví neriskoval. Zapózoval pouze před fotoaparátem, později se vyfotil i s Conorovým trenérem Johnem Kavanghem.

Ronaldo už předtím navštívil i další celebritu. Zašel v Las Vegas na koncert popové zpěvačky Jennifer Lopez, se kterou se později objevil i na narozeninovém večírku. Na koncert vyrazil i McGregor.

Conor McGregor se právě připravuje na odvetu s Natem Diazem, ke které má dojít 20. srpna. Bojovat měl už v rámci jubilejní UFC 200, ale poté, co odmítl dorazit na tiskovou konferenci, ho šéf UFC ze soupisky vyřadil.

Bojovník MMA Conor McGregor s hvězdným hráčem Realu Madrid Cristianem Ronaldem
Bojovník MMA Conor McGregor s hvězdným hráčem Realu Madrid Cristianem Ronaldem