Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lyžařská kráska Vonn míří k filmu? Luxusní hnízdečko v Hollywoodu!

Autor: ps

Její kariéru ohrožují častá zranění, kolena má po několika operacích. Je nejvyšší čas myslet na zadní kolečka! Tak se krásná americká lyžařka Lindsey Vonn (31) přestěhovala do Hollywoodu! Že by pomýšlela po filmové roli?

Je tak populární a půvabná, že by se nikdo nemohl divit, kdyby zakotvila v jiném odvětví, než jsou sjezdy na lyžích. A Lindsey by rozhodně mohla lákat nabídka stát se hvězdou filmového plátna.

Jestli je tohle její důvod, proč se přestěhovala do filmové mekky, pak to má teď před kameru opravdu blízko. Ostatně už si zkusila, jaké to je! Natočila dokument, který mapuje cestu po dvou operacích kolen až zpátky na sportovní vrchol.

Nejlepší lyžařka planety se přestěhovala do filmového města. Dům ji vyšel na více než 100 milionů korun.
Nejlepší lyžařka planety se přestěhovala do filmového města. Dům ji vyšel na více než 100 milionů korun.

„Jsem nadšená, že se mohu se svými fanoušky podělit o to, co běžně nemohou vidět. Je to nejvíc, kam v mém soukromí pronikla kamera. Doufám, že se tímto snímkem někdo inspiroval, já jsem si to moc užila,“ svěřila se blondýnka, která ještě nedávno randila s golfovou legendou Tigerem Woodsem .

Rodačka z Minnesoty a rekordmanka v počtu vyhraných závodů Světového poháru si pořídila v Hollywoodu luxusní dům. Prosklená moderní vila se čtyřmi ložnicemi, pěti koupelnami (jedna z nich má vanu s výhledem z rohového okna), obrovskou šatnou a bazénem ji přišla na víc než sto milionů korun.